Înapoi
Ghid de produse de transport

Bicicletă E-Cargo PRO

Ca mijloc de transport al viitorului, bicicletele electrice cargo sunt trendul clar. Poate nu la fel de cool cum poza Dennis Hopper în Easy Rider pe motorul său. Dar exact ca în anul 1969 bicicleta electrică descrie sentimentul timpurilor noastre. Și ne arată, cum rămânem și în viitor mobili, cu electricitate.

Bicicleta cargo

Tot mai multe firme și unități descoperă momentan bicicletele de transport sau cargo. Motivele sunt clare: costuri de achiziție mai convenabile și costuri mai reduse de întreținere și depozitare, mai puțin spațiu de parcare, o mai bună promovare a sănătății datorită mișcării la locul de muncă și un bilanț de CO2 mai pozitiv. Și… mersul pe bicicletă e plăcut.

Privind lucrurile astfel, o luăm din loc – și vă prezentăm noul „E-CARGO Easy Rider” certificat SGS și TÜV, ediția 2021.

O tricicletă puternică

Cu cutie de transport.
Bicicletă E-Cargo PRO pha

Încărcare cu până la 80 kg greutate sarcină

Un adevărat catâr de tracțiune, care poate transporta ușor și sigur materiale, aparate și alte mărfuri. Motorul amplasat pe roata spate, mai exact motorul de butuc de roată ajută la demaraj până la o viteză de 25 km/h. Acest lucru este deosebit de avantajos dacă vă apropiați de limita sarcinii de 80 kg.

Apropo, asemenea motoare cu acționare directă permit o reutilizare a energiei (recuperare) care crește durata de deplasare și protejează astfel frânele mecanice.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Cutie de transport mare, închisă

Cutia cu un volum de 300 de litri este amplasată în partea din față a bicicletei între cele două roți frontale și poate fi ușor mișcată datorită suportului electronic, chiar când în cutie este depozitată greutate.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Prag jos

Urcarea și coborârea este deosebit de confortabilă și datorită pragului jos. Modelul are o dimensiune unisex pentru persoane de la 1,57 m până la 1,98 m.

0% E-misii. 100% E-mobilitate. 1.000% E-motion.

Bicicletă E-Cargo PRO wt$

Vizualizați acum în magazinul web toate informațiile de produs despre bicicleta cargo E-Cargo PRO și comandați direct.

Să continuăm – încărcați la maxim cu mobilitate electrică

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Trei roți pentru mai multă stabilitate

Datorită construcției cu trei roți bicicleta electrică cargo rămâne pe poziții și echilibrată și stabilă atât când stă pe loc și în curbe. Iar parcarea sigură și simplă este un joc de copii datorită celor trei roți.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Acumulator: tehnologie litiu-ion

Bateria bicicletei noastre cargo are o capacitate de 374 ore watt, cu care ajungeți de obicei să parcurgeți între 40 și 60 km. Bateria în sine este montată sub portbagaj, ceea ce permite printre altele o urcare confortabilă și un praj jos, iar din punct de vedere optic este integrată extraordinar în design.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Spițe super-stabile

O prelucrare robustă a spițelor este unul dintre cele mai importante criterii tocmai la bicicletele cargo, deoarece acestea trebuie să reziste și unor solicitări mai mari.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Frână de aretare de înaltă calitate

Frâna de aretare împiedică deplasarea bicicletei și este o necesitate absolută pentru bicicletele cargo: greutatea totală mai mare este astfel asigurată suplimentar, bicicleta cargo poate fi deci plasată și pe suprafețe înclinate.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Iar acest lucru vă va entuziasma

Anvelope de marcă de la Schwalbe, jante Weinmann, sistem Shimano Nexus cu 7 viteze. Lacăt cadru ABUS și ghidon reglabil pe înălțime. Amortizoarele sunt cu gaz și asigură astfel cel mai bun confort la deplasare. Și … bicicleta E-Cargo PRO este certificată SGS și TÜV.

Bicicletă E-Cargo PRO pha

Greutatea totală admisibilă

Pentru greutatea totală admisibilă trebuie să aveți în vedere greutatea bicicletei cargo, a conducătorului și a mărfurilor încărcate.

Cine vrea, poate să se reorienteze încă de pe acum.

Efectul colateral pozitiv?

Revenirea bicicletelor cargo sprijină mobilitatea urbană și sănătatea noastră: Utilizatorii bicicletelor cargo evită în mod inteligent posibile blocaje – și deoarece autobuzul și trenul pot fi utilizate în mod limitat din cauza reglementărilor de distanțare aplicabile – și minimizează astfel riscul de infecție. Acestea pot fi conduse fără vreun permis suplimentar de conducere și sunt chiar subvenționate în unele țări.

Cu ajutorul bicicletelor de serviciu și bicicletelor cargo optimizați în plus bilanțul dumneavoastră ecologic, oferiți mai multă mișcare angajaților și vă îmbunătățiți logistica companiei fără a genera emisii. Sunt ideal pentru utilizarea în incinta fabricii, pentru deplasări de curierat mai reduse sau pentru meșteri, pentru a transporta materiale mai ușoare.

Vă interesează subiectul?

Citiți în continuare aici.

Am pregătit pentru dumneavoastră materiale informative detaliate și vă recomandăm și produsele potrivite din sortimentul nostru.

Bicicletă E-Cargo PRO wt$

Momentul detensionării

Indiferent dacă este vorba de biciclete cargo, biciclete cargo electrice sau scutere electrice, bicicleta clasică a căpătat concurență mai mare, mai modernă și mai ales semnificativ mai puternică.

Bicicletă E-Cargo PRO ler

Bicicletele cargo utilizate în mod profesional

Viitorul mobilității nu mai aparține doar mașinilor. Bicicletele cargo devin din ce în ce mai iubite și își dovedesc utilitatea mai ales în mediul privat și de business drept alternativă serioasă pentru transportarea obiectelor de la A la B.

Bicicletă E-Cargo PRO mg$

Pe șa, fiți gata, start!

Stabil, rapid, manevrabil, pe două sau trei roți? Bicicletă electrică cargo sau nu? Pentru incinta fabricii sau pentru deplasări mai scurte ale curierilor? Există multe posibilități pentru viitor. Haideți să o căutăm împreună pe cea mai bună pentru dumneavoastră.

Categoriile noastre de top din acest ghid