Un cont în magazinul online, beneficii nenumărate și mai multă libertate

Cumpărăturile online sunt mult mai simple

Comandați online la orice oră – rapid, simplu și foarte sigur. Aproximativ 80.000 de produse din magazinul online așteaptă să fie descoperite de dumneavoastră.

Pentru dumneavoastră, ne extindem în mod constant gama de articole care pot fi comandate online. În acest mod aveți posibilitatea de a obține mai rapid produsele dorite, clic cu clic – și totodată puteți profita de multe beneficii suplimentare.

Aici puteți afla de ce crearea unui cont în magazinul online KAISER+KRAFT este avantajoasă și vă ajută să economisiți și mult timp.

Mai multe avantaje cu contul dumneavoastră în magazinul online

  • Plata simplificată: aveți posibilitatea de a salva metodele uzuale de plată și, de asemenea, o puteți seta pe cea preferată ca metodă de plată implicită pentru comenzile viitoare.
  • Urmărirea online a coletelor, chiar și de pe mobil: cu ajutorul funcției de urmărire a expedierii primiți date fiabile despre evoluția exactă a expedierii. Puteți vizualiza oricând starea actuală a comenzii dumneavoastră.
  • O prezentare generală mai bună: istoricul comenzilor dumneavoastră poate fi vizualizat în orice moment – puteți cumpăra din nou articole fără o căutare lungă și de asemenea, cu un simplu clic, puteți găsi piesele de schimb și accesoriile care se potrivesc cu produsul.
  • Flexibilitate suplimentară: salvați și administrați mai multe adrese de facturare și de livrare.

Descărcarea confortabilă a facturii

Facturile dumneavoastră digitale vă așteaptă: Oricând. Peste tot. Și întotdeauna în același loc. Acestea pot fi arhivate, trimise și descărcate. Un singur clic și veți avea tot ce vă trebuie.

Și iată cum funcționează

  • Pur și simplu conectați-vă la contul dumneavoastră de client și faceți clic pe „Profilul meu
  • Faceți clic pe „Comenzi” în prezentarea generală
  • Faceți clic pe caseta galbenă de lângă numărul comenzii pentru a deschide meniul vertical
  • Factura dumneavoastră este acum gata pentru a fi descărcată aici; factura se deschide într-o filă nouăImportant! Factura electronică conține toate informațiile obligatorii prevăzute de lege, la fel ca și facturile trimise anterior pe suport de hârtie, și este identică din punct de vedere al TVA.

În acest moment, doar facturile pentru comenzile dumneavoastră online anterioare și viitoare sunt disponibile pentru descărcare.

Încă nu am cont în magazinul online la KAISER+KRAFT?

Accesul dumneavoastră personal este creat în doar 2 pași, astfel încât să vă puteți asigura avantajele și mai rapid.

Vizitați portalul nostru gratuit de informații!

Aici vei găsi sfaturi, recomandări și multe lucruri care merită citite despre subiecte actuale din industria dumneavoastră.
Selectați pur și simplu domeniile și temele care vă interesează și obțineți gratuit articolele potrivite.

Promoția Push2Web mg$

Contactați-ne!

Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru întrebări suplimentare.