De la locuri de muncă solicitante la putere

Echipament ergonomic pentru mai multă performanță

Ne adresăm tuturor angajaților din depozite, instalatorilor, meșterilor, angajaților din serviciile de îngrijire medicală sau lucrătorilor în construcții: arătați-le acum locurilor de muncă cine este mai dur! Cu produse specifice nevoilor, care mențin permanent și promovează ergonomic sănătatea și performanța. Pe toată perioada de activitate.

Cine trebuie să muncească din greu merită mai mult decât orice produs. Ce să mai zicem de unii care știu ce este important la 80 de decibeli și mai mult! Cu încărcături de peste 200 kg sau nouă ore de stat în picioare. Cu puțină lumină, căldură paralizantă sau în hale cu curent. Obțineți de aici ceea ce meritați: cel mai bun echipament pentru o muncă mai sănătoasă.

Îi arată aerului cine respiră mai bine!

Cu produse pentru un climat optim și un aer mai bun

Din fericire, multe probleme din spațiul de lucru dispar uneori în aer. Dar unele probleme apar din aer. Sau mai degrabă: din aerul închis. De exemplu, în încăperi cu multă tehnologie și puține ferestre. Acest lucru nu afectează doar performanța și capacitatea de concentrare. Particulele de praf și de murdărie din lemn, făină sau praf de anvelope, de exemplu, se depun și pe mașini și astfel provoacă întreruperi sau intervale frecvente de întreținere.

Ce bine că echipamentul nostru poate ajuta acum și în acest domeniu. Și, între timp, puteți să luați pauză sau să lucrați în aer liber pentru câteva ore; avem, de asemenea, produsul potrivit pentru aceasta în gama noastră.

Descoperiți mai multe aici:

Îi arată zgomotului cine are ultimul cuvânt de spus!

Cu produse pentru mai multă liniște, protecție și concentrare

Zgomotul este unul dintre cei mai nocivi factori care afectează bunăstarea fizică și psihică în spațiul de lucru. Un nivel permanent de zgomot reduce eficacitatea și capacitatea de concentrare, indiferent dacă volumul mare este cauzat de dispozitive sau de colegi. Zgomotul este enervant, stresant și, în mod demonstrat, dăunează sănătății. Iar la niveluri mai mari, din cauza perceptibilității reduse a semnalului, poate duce chiar la un risc crescut de accidente.

Este cu atât mai important să fiți conștient de efectele zgomotului și să luați măsurile potrivite pentru a reduce semnificativ zgomotul generat de activitate pentru urechile angajaților. Acum puteți găsi un ajutor practic în gama noastră: produse pentru prevenirea zgomotului și pentru protecția împotriva zgomotului.

Descoperiți mai multe aici:

Îi arată luminii cine este mai strălucitor!

Cu produse pentru o vedere clară și distinctă

Există spații de lucru. Și spații de lucru care impun cele mai exigente cerințe pentru vedere: de exemplu, în producție sau analiză, în industria electronică sau a metalelor, în laboratoare sau în ceasornicărie. Cu toate acestea, nu există un iluminat universal valabil și absolut corect în spațiul de lucru – soluțiile de iluminat utile sunt dezvoltate în funcție de caracteristicile și cerințele specifice procesului de lucru respectiv. Lăsați-ne să vă ajutăm cu nevoile dvs. de vedere clară și distinctă. Iluminarea adecvată devine un factor decisiv pentru mai multă performanță și motivație. În plus, siguranța în spațiul de lucru și calitatea muncii sunt literalmente vizibil îmbunătățite.

Tocmai de aceea produsele de protecție a ochilor nu trebuie să lipsească din echipamentele de lucru „sănătoase”: acestea protejează ochii împotriva șpanului sau a așchiilor, a vaporilor chimici, a stropilor de lichide sau a luminii UV.

Descoperiți mai multe aici:

Indică drumul pentru încărcătură!

Cu produse pentru mai multă forță musculară și confort în mișcare

Vă rugăm să treceți brațul stâng pe sub cel drept și să întindeți mult mâinile în spate. Acum ridicați componenta grea și puneți-o pe masă, într-o mișcare rapidă de rotire la dreapta. Solicitările asupra corpului nu sunt în mod inerent nocive, de fapt, este necesar să rămâneți sănătoși.

Cu toate acestea, munca fizică grea, activitățile repetitive sau posturile restricționate static ar trebui să fie întotdeauna în echilibru cu solicitarea, altfel există riscul de vătămare fizică, chiar dacă este efectuată cu mai puțin efort sau afectează doar părți ale corpului. Vestea bună: cu produsele selectate care oferă mai mult confort în mișcare și sporesc forța musculară, acum puteți lua măsuri de precauție semnificative.

Descoperiți mai multe aici:

Să vedem viitorul!

Exclusiv pentru lectură – pentru și mai multă sănătate și performanță la locul de muncă

Ghid ergonomic: cum să ridicați, să transportați și să trageți corect

Peste 20 de kilometri pe zi. Mai mult de 100 de kilograme deplasate. Cu o viteză medie de 5,5 km/h. Acestea nu sunt activități noi pentru Iron Man. Acestea sunt sarcini pe care angajații trebuie să le îndeplinească în depozit, producție sau pe șantiere. Să le facem viața mai ușoară: cu sfaturi care pot fi puse în aplicare rapid pentru ridicarea, transportul și tragerea corecte.

Locuri de muncă sănătoase, datorită echipamentelor ergonomice în spațiul de lucru

Ați lucrat vreodată ca vânător de miere în Himalaya sau ca tăietor de lemne subacvatic? Munci grele, pentru care angajații trudesc din greu. La fel ca meșterii, lucrătorii în construcții sau instalatorii. Oricine muncește atât de mult merită sprijin deplin. Aceasta include și investițiile în lucruri care fac munca mai sănătoasă. Puteți afla care sunt acestea în articolul nostru.

Cum reușesc roboții să transforme munca fizică

Ridicarea obiectelor grele, deasupra capului, efectuarea aceleiași mișcări în fiecare zi – devine obositor pe termen lung. Nu există o soluție mai bună pentru astfel de sarcini neplăcute? Ba da. În tot mai multe companii, mașinile abordează acum situațiile nu foarte sănătoase pentru oameni. Aflați aici cum roboții transformă munca fizică, astăzi și în viitor.

Imagine contact

Activați-vă superputerile!

Auz de câine, ochi de vultur, puternic ca un urs și simțiți aerul așa cum peștele simte apa. Gama noastră vă oferă tot ce este necesar. Și dacă doriți să aflați mai multe, vă ajutăm să deveniți viclean ca o vulpe.