Pregătirea, echiparea și asigurarea profesională a șantierelor

Echipament de siguranță pentru construcții

Tencuiesc, asfaltează, plachează sau izolează: lucrătorii în construcții creează zilnic lucruri extraordinare. Munca lor este vitală, deoarece creează spațiile în care locuim, trăim și muncim noi toți. De aceea, haideți acum să le dăm ceea ce merită: siguranță pe temelie stabilă.

Descoperiți acum gama noastră complexă pentru mai multă protecție și prevenție pe șantiere și în construcții. Astfel protejăm împreună ceea ce merită protejat: angajații dumneavoastră.

Securizarea șantierului

Semne clare pentru un viitor sigur

Indiferent dacă se lucrează la construcția de schele sau la operațiuni asupra copacilor înalți, în construcția de drumuri sau în construcții civile și industriale, în cazul oricărui proiect de construcție este importantă, dacă nu chiar esențială pentru supraviețuire o bună securizare a șantierului. Aici obțineți totul pentru a securiza proiecte de construcții, șantiere de construcții și echipele dumneavoastră de construcții și chiar pentru a proteja trecătorii împotriva pericolelor și accidentărilor.

Echipament de protecție

Pentru siguranță maximă în viața profesională de zi cu zi

Fiecare lucrare este diferită, fiecare șantier are propriile sale provocări și fiecare proiect de construcție are propriile sale procese. Dar, cu toate aceste diferențe, există un lucru care nu trebuie să difere la toate acestea: echipamentul de protecție. Deoarece aceasta poate uneori salva vieți. Iar atunci când echipamentul individual de protecție (EIP) nu este doar practic, funcțional și comod, ci și arată foarte bine, înseamnă că ne-am făcut bine treaba. Încercați-l și testați-l.

Echipament de șantier și necesar de șantier

Bine echipați pentru orice lucrare de construcție

Pentru a vă putea orienta bine pe șantiere, trebuie să cunoașteți nu doar situația de la fața locului. Un echipament profesional de șantier poate face suplimentar ca munca să fie nu doar mai simplă ci și mult mai sigură – de la prima lopată de pământ. Descoperiți aici produsele potrivite pentru șantiere de orice dimensiuni, pentru a asigura un șantier sigur pentru angajați, dezvoltatori și vizitatori.

Echipament pentru cazuri de urgență

… dacă totuși s-ar întâmpla ceva

Fiecare șantier care lucrează cu substanțe periculoase, trebuie să dispună de echipament pentru cazuri de urgență: pentru înlăturarea rapidă a lichidelor scurse, pentru dușuri de urgență și dușuri oculare sau pentru păstrarea obiectelor în siguranță și protejate împotriva incendiilor.

Mai multe informații

Echipament de siguranță pentru construcții wt$

Accidente de muncă: cauze și ce puteți face pentru a le preveni

Dacă sunteți de părere că rechinii sunt mai periculoși decât scaunele sau prăjitoarele de pâine, trebuie să citiți neapărat acest articol. Și să cunoașteți și „competențele sociale” pentru mai multă siguranță la locul de muncă.

Echipament de siguranță pentru construcții wt$

Sfaturi practice pentru un șantier sigur

Pe șantiere există multe pericole. Cu atât mai important este să vă protejați cât mai bine posibil angajații în timpul lucrului. Cu sfaturile noastre vă transformați șantierul într-un loc sigur.

Echipament de siguranță pentru construcții 61?

Contactați-ne!

Pentru întrebări vă stăm oricând la dispoziție.