Biroul de acasă

11 sfaturi pentru încununarea cu succes a lucrului de acasă

2020/08/31

Tot mai multe companii le oferă angajaților posibilitatea de a lucra de acasă. Așa-numitul birou de acasă, totuși, prezintă unele provocări. Pentru a fi cu adevărat productiv la biroul de acasă, nu este suficient să deschideți pur și simplu laptopul. Locul de muncă de acasă trebuie amenajat corespunzător, iar ziua de lucru trebuie bine organizată, astfel încât să puteți stabili un nou ritm de lucru.

Pentru ca lucrul între cei patru pereți ai locuinței dumneavoastră să decurgă fără probleme, vă oferim sfaturi valoroase despre echiparea locului de muncă, organizarea zilei de lucru și colaborarea virtuală cu colegii.

Ce înseamnă amenajarea unui birou de acasă

Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți în locuință este să creați o zonă în care să puteți lucra în mod concentrat și ergonomic. Dacă locul de muncă este amenajat inteligent, vă va fi mai ușor să treceți mental în modul birou. Și invers, este mai ușor să faceți trecerea de la ziua de muncă la seara liberă. Cu aceste patru sfaturi puteți ține sub control provocările biroului de acasă:

Cum să vă organizați corect ziua de lucru

După ce biroul dvs. de acasă este echipat corespunzător, nimic nu stă în calea unei zile de lucru productive. Din păcate, realitatea de acasă este adesea diferită din cauza multor elemente de distragere a atenției și a lipsei rutinei de lucru. Următoarele patru sfaturi vă vor ajuta să vă organizați eficient ziua de lucru acasă:

Cum să colaborați virtual cu colegii

Când toți colegii lucrează la biroul de acasă, apar provocări complet noi în ceea ce privește colaborarea. Cu următoarele trei sfaturi, nimic nu stă în calea reușitei muncii în echipă de la biroul de acasă.


Căutați echipamentul potrivit pentru biroul dvs. de acasă? De la scaune de birou și produse ergonomice pentru necesarul de birou până la agenți de curățare: puteți găsi totul pentru noul birou de acasă aici.

Organizare în biroul de acasă mg$

Contactați-ne!

Dacă aveți întrebări, vă stăm gratuit la dispoziție