Despre noi

Este timpul pentru o mică introducere.
KAISER+KRAFT, la dispoziția dumneavoastră.

Bun venit la cel mai mare grup de distribuție prin corespondență de echipamente industriale, de depozitare și birou, KAISER+KRAFT Europa GmbH. Aproximativ 1000 de angajați se ocupă de dorințele și nevoile clienților și le oferă mărci proprii solide, soluții testate și service excelent, precum și până la 15 ani garanție, iar la cerere, montaj, reparații și lucrări de mentenanță.

De la scaune de birou până la stivuitoare cu furci, livrăm „totul pentru companie” punctual, eficient și rapid. Mai exact: vă aprovizionăm, cu mai mult de 80.000 de produse de top pentru producție, transport, depozit, mediu și birou – prin catalog, aplicație și online. Astfel beneficiați în multe țări europene de cea mai bună calitate și de o gamă deosebit de variată de produse. Și nu este nici pe departe totul: în calitate de companie multichannel vă oferim consultanță prin toate canalele de comunicare și vă putem pune la dispoziție specialiștii noștri tehnici chiar și la fața locului.

Apropo, știați că puteți înlocui cu noi întregul proces de achiziție pe suport de hârtie, printr-un proces complet electronic? De peste 15 ani oferim clienților noștri soluții personalizate de achiziții electronice cu un grad ridicat de automatizare – de la catalogul electronic, comanda electronică și factura, până la avizul electronic de credit.

Astfel, KAISER+KRAFT este un One-Stop-Shop indispensabil pentru orice întreprindere.
Grupul KAISER+KRAFT are reprezentanțe în 18 țări și face parte din grupul TAKKT.

Istoria companiei

1945 Înființarea KAISER+KRAFT la Stuttgart

1967 Achiziția Vink en Zonen în Țările de Jos
1973 Achiziția Frankel în Franța
1974 Înființarea KAISER+KRAFT în Marea Britaniei și Elveția
1975 Înființarea KAISER+KRAFT în Belgia

1983 Înființarea KAISER+KRAFT în Austria
1986 Înființarea KAISER+KRAFT în Italia
1989 Înființarea KAISER+KRAFT în Spania

1990 Înființarea KAISER+KRAFT în Ungaria
1992 Înființarea KAISER+KRAFT în Polonia
1993 Înființarea KAISER+KRAFT în Cehia

2001 Înființarea KAISER+KRAFT în Portugalia
2002 Înființarea KAISER+KRAFT în Japonia
2006 Înființarea KAISER+KRAFT în China
2007 Înființarea KAISER+KRAFT în Slovacia
2012 Înființarea KAISER+KRAFT în Slovenia

2016 Înființarea KAISER+KRAFT în Croația

Scurt profil al TAKKT AG

TAKKT este cel mai mare concern multichannel de distribuție prin corespondență de echipamente comerciale, din Europa și America de Nord. Grupul și mărcile sale sunt reprezentate în peste 25 de țări. Sortimentul filialelor cuprinde peste 200.000 de produse cum ar fi echipamente de producție și depozitare, mobilier și accesorii de birou clasice și orientate spre design, ambalaje de transport, articole de expunere, echipamente pentru retail, precum și pentru industria gastronomică și hotelieră.

Găsiți informații suplimentare despre grupul TAKKT pe www.takkt.de.

TAKKT AG – Business Equipment Solutions