Întrebări și răspunsuri cu privire la metodele „agile”

Cât de „agilă” este compania dumneavoastră?

2020/05/31

„Agilitatea” este un termen cheie, care este utilizat precis și în compania dumneavoastră de ceva timp. Aproape toți vorbesc despre asta, însă mulți nu înțeleg întotdeauna ce se ascunde în spatele acestui termen. Pe bună dreptate, deoarece contextul în care este utilizat termenul este important pentru înțelegerea generală. Masa diverselor concepte referitoare la metodele muncii „agile” poate fi derutantă.

Astfel încât „agilitatea” să nu fie doar o modă în compania dumneavoastră, ci o abordare în sine, angajații dumneavoastră trebuie să cunoască semnificația, derularea și metodele muncii „agile”. De aceea am colectat pentru dumneavoastră și am răspuns la cele mai frecvente întrebări. Printre acestea poate se regăsesc și informații despre „agilitate”, care nu vă erau cunoscute.

Întrebări și răspunsuri cu privire la metodele „agile” wt$

Ce este munca „agilă”? Ce înțelegem prin acest termen?

Colaborarea „agilă” în companie împinge în prim plan munca în echipă. Rolurile clasice ale managementului care poartă răspunderea și a angajatului care acționează sunt anulate. Motto-ul este acum „work smarter, not harder”, deoarece în cazul muncii „agile” o echipă își asumă întotdeauna împreună răspunderea pentru deciziile luate. Nivelul de conducere are în acest scop întotdeauna sarcina să sprijine echipa și să o facă mai puternică.

Explicarea termenilor

De ce „agil”?

A deveni „agil”

Metode „agile”