Înapoi
Ghid de produse pentru depozit

Raftul cu inserare: pentru toți cei care apreciază simplitatea.

Există rafturi din abundență – ceea ce înseamnă o avalanșă de informații pentru dumneavoastră și o ofertă prea vastă pentru a putea fi urmărită. Dar ne aveți pe noi! Vă ajutăm să găsiți un raft adecvat pentru dumneavoastră. Știm, cerințele pe care le aveți pentru rafturi sunt cruciale. Fiindcă, în cele din urmă, acestea sunt cele care decid ce rafturi vă trebuie.

În această prezentare aflați tot ceea ce trebuie să știți despre rafturile cu inserare – avantajele, domeniile de utilizare și ce servicii vă oferă KAISER+KRAFT. Desigur, vă oferim și consultanță personală!

Indiferent ce tip de raft preferați, înainte de achiziție ar trebui să răspundeți la următoarele întrebări:

  • Ce anume trebuie depozitat? Cât de des se schimbă articolele depozitate?
  • Sunt articole foarte grele sau voluminoase?
  • Aveți nevoie de un raft individual sau preferați un întreg sistem de rafturi?
  • Cât spațiu există în încăperea în care urmează a fi instalat raftul?
  • Care este suprafața de depozitare de care aveți nevoie?
  • Ce procese se desfășoară în jurul raftului? Marfa este încărcată și descărcată frecvent? Câți angajați lucrează simultan în fața unui raft?

Ce face ca un raft cu inserare să fie un raft cu inserare?

Un raft cu inserare este compus din următoarele trei componente: piesele cadrului, polițe și bare de rigidizare. Precum îi spune numele, elementele individuale se conectează simplu și rapid între ele, prin inserare. Aici descoperiți ce componente vă sunt necesare pentru fiecare tip de asamblare:

Componentele raftului de bază

Rafturile de bază sunt compuse din două piese de cadru, două bare de rigidizare și oricâte polițe. Barele de rigidizare diagonale asigură stabilitatea raftului și sunt fixate pe partea din spate a acestuia.

Componentele raftului adițional

Rafturile adiționale au doar o piesă de cadru, astfel încât să poată fi fixate de raftul de bază – și doar o bară de rigidizare. Atât în cazul raftului de bază, cât și al rafturilor adiționale, polițele sunt așezate pe suporturi.

Șiruri de rafturi simple sau șiruri de rafturi duble

Grație acestui sistem modular, puteți extinde rafturile cu inserare cu oricâte rafturi adiționale. În acest sens, aveți la dispoziție multe opțiuni: de exemplu, folosiți rafturile cu inserare unele lângă altele, ca un șir de rafturi, sau așezați două rafturi unul cu spatele la celălalt, ca un rând de rafturi accesibil de pe două părți.

Rafturi (simple) cu inserare cu utilizare pe ambele părți

Rafturile simple cu inserare, care pot fi utilizate de pe două laturi, reprezintă o soluție bună pentru toți cei care au nevoie de rafturi cu utilizare pe ambele părți, dar nu dispun de suficient spațiu pentru șiruri de rafturi duble. În loc de barele diagonale de rigidizare, ele pot fi asigurate cu traverse de rigidizare. În loc de a fi așezate pe suporturile specifice, polițele pot fi amplasate și pe traversele de rigidizare. Numărul traverselor de rigidizare depinde de înălțimea raftului și de sarcina pe care acesta o susține.

Creați-vă propriul raft cu inserare acum!

În funcție de producător sau model, aveți nenumărate posibilități de a vă modela raftul conform ideilor dumneavoastră. Modificați, de exemplu, capacitatea portantă a polițelor și cea de suprafață, lățimea sau adâncimea totală, adâncimea și lățimea polițelor, greutatea, tipul de raft, numărul de polițe sau alegeți-vă culoarea preferată – vă punem la dispoziție întreaga paletă de culori RAL!

Apropo: aici găsiți rafturile noastre cu inserare!

Raft cu inserare: domenii de utilizare

Nu există limite în ceea ce privește locul de utilizare al rafturilor cu inserare – indiferent dacă este vorba despre depozite, ateliere, companii, arhive, hale de producție sau în pivnițe. În general: puteți folosi rafturi cu inserare oriunde sunt necesare rafturi. Cum rămâne cu birourile, spațiile comerciale sau zonele de intrare? Ei bine, aspectul rafturilor cu inserare poate nu este cel mai atrăgător – cu siguranță, raftul cu inserare nu va câștiga un premiu la un concurs de frumusețe… Dar îl puteți adapta preferințelor dumneavoastră vizuale: cum ar fi un raft cu inserare de culoarea companiei dumneavoastră sau într-o culoare RAL la alegere? Noi facem ca lucrurile să devină posibile.

Rafturi cu inserare pentru spații igienice:

La noi găsiți inclusiv rafturi cu inserare pentru spații igienice, de exemplu pentru bucătării, camere frigorifice, laboratoare sau spălătorii. Aceste rafturi cu inserare sunt prevăzute cu un strat igienic adecvat pentru alimente și rezistent la condens, sau uneori chiar și antibacterian, care nu formează bule și nu își pierde luciul. În plus, sunt rezistente la temperaturi de la –20 °C până la +40 °C.

Aici găsiți rafturile noastre cu inserare.

Primele 5 avantaje ale raftului cu inserare

În general, raftul cu inserare este regele rafturilor. De ce? Pentru că poate face atât de multe! Aici am enumerat pentru dumneavoastră cele mai bune cinci avantaje – convingeți-vă singuri:

1) Montaj ușor:

Rafturile pot fi asamblate foarte rapid și simplu, grație sistemului de inserare – complet fără unelte. Bonus suplimentar: astfel, timpul de lucru al angajaților nu se mai pierde, iar timpii de producție pot fi respectați.

Sfat: metrul și ciocanul de cauciuc sunt ajutoare practice la montaj.

2) Flexibilitate eficientă:

Rafturile cu inserare pot fi extinse și combinate cu rafturi adiționale suplimentare, în funcție de preferințe. Astfel, puteți folosi fie rafturi individuale, o combinație de mai multe rafturi cu inserare sau sisteme complexe de rafturi, care umplu o întreagă hală de depozitare.

3) Capacitate portantă ridicată:

În ciuda sistemului lor de inserare, rafturile sunt foarte rezistente. Un raft cu polițe cu inserare normal de la EUROKRAFT are, de exemplu, o capacitate portantă a polițelor de până la 200 de kilograme. Cei care au nevoie de puțin mai mult, se aprovizionează cel mai bine cu rafturi cu inserare pentru sarcini grele!

4) Utilizare optimă a spațiului:

Deoarece rafturile cu inserare sunt foarte variabile în ceea ce privește capacitatea portantă a polițelor, capacitatea portantă de suprafață și numărul de polițe, folosiți fiecare centimetru pătrat al noului dumneavoastră raft. Pur și simplu adaptați modulele respective în funcție de cerințele dumneavoastră.

5) Adaptare spontană:

Rafturile cu inserare sunt avantajoase, în special atunci când articolele depozitate se schimbă frecvent, fiindcă se pot transforma și adapta rapid și simplu. Puteți, de exemplu, să alegeți înălțimea la care să fie amplasate polițele – chiar și după montaj.

Există chiar mai multe avantaje ale rafturilor cu inserare de la EUROKRAFT:

  • minimum 10 ani garanție
  • 5 ani service post-vânzare
  • posibilitate de personalizare

Tot pentru raftul dumneavoastră: serviciile KAISER+KRAFT

Categoriile noastre de top din acest ghid