Coșurile de gunoi Rubbermaid supraviețuiesc oricăror deșeuri

Indestructibil până la sfârșit – garantat

Slim Jim®, Defender®, Brute® și Untouchables® se pun acum pe treabă în adevăratul sens al cuvântului. La urma urmei, cu o garanție de 5 până la 10 ani în ceea ce privește durata de viață a produsului, eroii noștri nu se plictisesc niciodată de gunoi.

Recipientele pentru deșeuri sortate și pubelele trebuie să reziste, să accepte și să înghită multe lucruri pe parcursul vieții lor - este un lucru bun faptul că au fost testate intensiv de Rubbermaid cu privire la durabilitatea și rezistența materialelor. Astfel, în spatele acestor recipiente se ascund într-adevăr multe lucruri: de exemplu o capacitate ridicată, funcții practice, cum ar fi un mecanism cu pedală, un capac basculant sau un sistem de alimentare a deșeurilor la o înălțime ergonomică.

Cu produsele Rubbermaid, sunteți bine echipat pentru orice deșeu și orice stres, chiar și în activități comerciale sau industriale extreme.

Garanție de 10 ani. Sau: 5.184.000 de minute de viață a produsului

Garanție de 5 ani pentru produsele Rubbermaid din plastic

Garanție de 5 ani pentru produsele Rubbermaid din metal

Mai multe produse practice Rubbermaid pentru dumneavoastră

Aruncați o privire în magazinul nostru online Rubbermaid. Aici veți găsi mai mult ca sigur alte soluții practice, pentru a face ordine și pentru a păstra ordinea.

Promoție Rubbermaid wt$

Un ghid pentru reducerea deșeurilor în cadrul companiei

Promoție Rubbermaid wt$

Evitarea deșeurilor conservă resursele și protejează oamenii și mediul înconjurător. Care sunt abordările practice disponibile pentru reducerea deșeurilor la locul de muncă? Vă oferim răspunsul la această întrebare cu ajutorul celor 3 sfaturi practice din acest articol pentru reducerea deșeurilor.

Gestionarea deșeurilor: Cum să vă motivați angajații

trashmanagement

Separarea corectă a deșeurilor reprezintă o problemă complexă, dar nu ar trebui să existe niciodată niciun dubiu cu privire la destinația deșeurilor. Am compilat numeroase informații utile pentru implementarea gestionării deșeurilor.

Promoție Rubbermaid mg$

Un dispozitiv multifuncțional în ceea ce privește deșeurile

Rubbermaid dispune, cu siguranță, de sistemul de deșeuri potrivit pentru dumneavoastră. Așteptăm întrebările dumneavoastră în acest sens. Ne face plăcere să vă ajutăm să găsiți produsele potrivite pentru a reduce deșeurile la locul de muncă.