La revedere, deșeuri! Salut, siguranță! Bună, igienă!

0 % deșeuri. 100 % curățenie. 1.000 % Rubbermaid.

Colectați, apucați, goliți, eliminați, asigurați și curățați corect... nu poate fi atât de dificil, nu?

Nu, dacă aveți echipamentul potrivit: produsele Rubbermaid pentru coridoarele de birou, pardoselile laminate sau cu mochetă, spațiile de bucătărie, colțurile pentru fumători și toaletele sau băile nu sunt doar deosebit de robuste și rezistente la uzură, ci oferă numeroase alte avantaje, care vor păstra ordinea și vor face ordine de acum înainte.

Promoție Rubbermaid 430

Niciun compromis între preț și calitate: cu Rubbermaid, le puteți avea pe amândouă! Și, mai mult decât atât, cu 15 % discount¹!

Cod: RBM21 – pur și simplu valorificați-l și economisiți

¹ Nu se poate cumula cu alte discounturi. Voucherul este valabil numai pentru produsele marca Rubbermaid în perioada 04.10.21 - 24.10.21

Cu Rubbermaid, beneficiați de tot ce este mai bun: cele mai bine vândute produse și multitalentele noastre

Un aer nou la locul de muncă. Descoperiți acum cele mai bune recomandări din gama noastră, care vă vor ajuta să curățați temeinic spațiile de lucru. Cele mai bine vândute produse și multitalentele noastre oferă soluții inteligente, protecție și funcționalitate optimă.

Capac mare, mult spațiu în spate: cele mai stabile recipiente de colectare a deșeurilor reciclabile și coșuri de gunoi

În locurile în care se acumulează gunoiul care nu ar trebui să se afle acolo, recipientul potrivit lipsește pur și simplu. Cu Rubbermaid, aveți întotdeauna la dispoziție soluția ideală pentru fiecare tip de deșeuri. Coșul de gunoi adecvat sau recipientul de colectare a deșeurilor reciclabile vi se va potrivi perfect.

Pregătite pentru orice: produsele noastre de igienă pentru toaletă, care sunt întotdeauna pe fază

Vă vom ajuta cu plăcere să găsiți produsele potrivite pentru o curățare temeinică și strălucitoare. Cu ajutorul soluțiilor noastre profesionale, puteți răspunde unor cerințe exigente de igienă pentru spațiile comune, cantinele sau facilitățile sanitare, cu cele mai bune echipamente posibile.

Nu există o modalitate mai bună de a controla murdăria: produsele noastre de curățat ușor de utilizat

A fi cu un pas înaintea prafului și a murdăriei nu a fost niciodată mai ușor. Trebuie doar să aveți la îndemână produsele potrivite: de exemplu, cele mai eficiente și la îndemână produse de curățat de la Rubbermaid. Veți găsi, de asemenea, oferte fără egal.

Ne-am gândit la toate: armele noastre universale pentru orice ar putea să apară

Și în ceea ce privește igiena, este important să rămâneți mereu la curent; la urma urmei, echipamentele noi oferă, de obicei, funcții de protecție și mai bune și o manevrare mai ușoară.

Alte produse Rubbermaid practice pentru dumneavoastră

Produse Rubbermaid

Aruncați o privire în magazinul nostru online Rubbermaid. Aici veți găsi mai mult ca sigur alte soluții practice, pentru a face ordine și pentru a păstra ordinea.

Informații despre subiect – perfect pregătit pentru dumneavoastră!

Promoție Rubbermaid wt$

Managementul corect al deșeurilor: astfel vă motivați angajații

Managerii știu că managementul corect al deșeurilor aduce o contribuție importantă la protejarea mediului nostru înconjurător. Dar cum vă informați cel mai bine angajații despre reglementările aplicabile privind deșeurile? Și cum îi motivați să le respecte și să le implementeze în munca de zi cu zi? Răspunsurile le puteți găsi în articolul nostru.

Promoție Rubbermaid wt$

Curățarea podelelor simplificată

Pe parcursul unei zile de lucru, podeaua intră în contact cu pantofii de stradă, cu lăbuțele câinilor, umbrele, trolere business... și multe altele. Prin urmare, în niciun caz nu trebuie să uitați să curățați podeaua. Sfaturile noastre vă arată cum să o faceți.

Promoție Rubbermaid wt$

3 sfaturi pentru o curățenie bine organizată în birouri

Toate zonele din birou au fost curățate optim? Există ceva de îmbunătățit? În acest articol aflați de ce este atât de importantă curățenia la locul de muncă și primiți o listă de verificare pentru curățenia optimă a birourilor.

Promoție Rubbermaid wt$

Ghid pentru curățenia în atelierele dumneavoastră

În acest articol aflați de ce este importantă curățenia în atelier și cum puteți aborda cel mai bine curățenia. În plus găsiți unele sfaturi despre cum puteți menține în permanență curată pardoseala atelierului și chiar cum puteți îndepărta petele de ulei.

Promoție Rubbermaid mg$

Sigur, curat, super!

Curățarea adecvată nu este o știință, dacă aveți partenerul potrivit pentru această sarcină. Vă vom ajuta cu plăcere să găsiți produsele potrivite pentru mai multă curățenie și mai puține deșeuri la locul de muncă.