Business Equipment pentru cei care așteaptă mai mult

Produse de fitness pentru locul de muncă

Ce înseamnă să faci treabă bună? Mai mult decât credeți: mai multă mișcare, mai mult timp pentru propria persoană în timpul zilei sau mai mult curaj pentru a face lucruri noi... cum ar fi fitnessul corporativ.

La urma urmei, vă puteți antrena oriunde, cu echipamentul potrivit pentru un echilibru optim între muncă și sănătate. Arătați-le angajaților respectul pe care îl merită, cu produse neconvenționale.

Aparate de fitness pentru munca la birou

Pentru exerciții mai multe pentru picioare și o muncă intelectuală mai eficientă

Avangardist: produse pentru biroul de acasă, pentru un confort perfect în timpul orelor de lucru

Modernizați-vă acum biroul de acasă: puteți pune aparatele la un loc, astfel încât chiar și cele mai mici camere să poată fi utilizate perfect. Desigur, ne-am gândit și la partea suplimentară de exerciții la biroul de acasă.

Hot: produse pentru companiile care își desfășoară activitatea la sediu

Lăsați-vă captivați de ideile noastre de produse, cu care facem colaborarea între angajații care lucrează la sediu și mai frumoasă, eficientă și contemporană. Mizați pe soluții care adaptează fiecare spațiu al companiei la noua lume a pieței muncii.

Fitness corporativ chiar la locul de muncă

Companiile au recunoscut avantajele fitnessului corporativ ca parte integrantă a managementului sănătății corporative. Cea mai recentă tendință este chiar aceea de a aduce fitnessul chiar la locul de muncă. Cum poate arăta acest concept și ce înseamnă...

Munca vă poate aduce fericirea: iubiți ceea ce faceți!

Am fi încântați să vă consiliem cu privire la echipamentele de birou, care integrează perfect programul de lucru în viață. Cu produse noi pentru toți cei care așteaptă mai mult.

În acest fel, vă asigurați că angajaților le place să vină cu plăcere la locul de muncă și preferă să rămână cu dvs.