Corona-Virus (COVID-19): Informații actuale

Situația actuală

În primul rând, gândurile noastre se îndreaptă către cei care au fost deja afectați de această pandemie de Coronavirus. Apreciem eforturile extraordinare ale celor din linia întâi de luptă în aceste condiții fără precedent din întreaga lume.

Principala noastră grijă în această perioadă este protejarea sănătății angajaților, clienților, furnizorilor și comunităților în care trăim, precum și sprijinirea măsurilor întreprinse de autorități pentru limitarea răspândirii acestui virus și pentru protecția persoanelor cele mai vulnerabile din societatea noastră - persoanele în vârstă sau cei cu probleme de sănătate.

Ne concentrăm, desigur, și pe protejarea livrării comenzilor către clienții noștri și sprijinirea lor pentru adaptarea la această situație dificilă care se schimbă rapid.

Vă stăm oricând la dispoziție pentru informații suplimentare despre disponibilitatea produselor sau stadiul comenzilor:

Telefon: 0250 702 160
E-Mail:
service@kaiserkraft.ro

Livrări

În acest moment, livrările de produse din depozitele noastre centrale din Europa nu au suferit modificări, continuăm să procesăm și să onorăm toate comenzile dumneavoastră.

Tot ce trebuie să știți

"Totul pentru compania ta" este motto-ul nostru și în această perioadă dificilă. La noi veți găsi produsele potrivite care să vă ajute să asigurați totul pentru igienă, siguranță și prevenție. De asemenea, vă oferim și echipamentele necesare dotării biroului dumneavoastră de acasă. Este foarte important să aveți și acolo condițiile necesare pentru a lucra eficient și în condiții ergonomice.

Cele mai noi produse din sortiment

Semnalistică

Nu dați virusului nicio șansă. Acest lucru este posibil cu ajutorul regulilor stricte de igienă, dar și cu respectarea distanței de siguranță dintre persoane. Puteți face asta mai ușor cu ajutorul semnelor, indicatoarelor și marcajelor potrivite pe care vi le oferim.

Panouri de protecție și separatoare de spații

Este foarte important să păstrăm distanța pentru a limita răspâdirea acestui virus. Si o putem face foarte ușor cu echipamentele potrivite.

Îngrădire și marcaje

Păstrarea distanței se poate face ușor: echipați-vă acum cu produse de îngrădire și marcare. Și pentru protecția împotriva strănuturilor sau tusei vă puteți alege separatoare de spații sau panouri de protecție, veți asigura astfel un nivel ridicat de siguranță împotriva infectării.

Produse pentru igienă

În această perioadă, o igienă strictă și curățenia amănunțită va fi de ajutor. Produse precum coșuri de gunoi cu senzor sau cu pedală, filtre pentru purificarea aerului pot reduce riscul infectării.

Produse pentru biroul de acasă

Cu echipamentele ergonomice potrivite, nu veți avea dureri de spate nici acasă. Avem produsele necesare pentru organizarea spațiului biroului temporar pentru a putea lucra eficient oriunde.