Business Equipment pentru cei care așteaptă mai mult

Produse pentru biroul de acasă, pentru un confort perfect în timpul muncii

Ce înseamnă să faci treabă bună? Mai mult decât credeți: mai multă mișcare, mai mult timp pentru propria persoană în timpul zilei sau mai mult curaj pentru a face lucruri noi... de exemplu, să vă transformați biroul de acasă.

La urma urmei, astăzi puteți munci de oriunde, cu echipamentul potrivit pentru un echilibru perfect între muncă și casă. Arătați-le angajaților respectul pe care îl merită, cu produse neconvenționale.

Soluții de scaune moderne și ergonomice

Pentru o coloană vertebrală și o postură mai puternică

Soluții dinamice pentru lucru pe scaun sau în picioare

Pentru mai multă stabilitate și autodeterminare

Nou: produse de fitness pentru locul de muncă

O companie de succes se bazează întotdeauna pe minți sănătoase și creative. Echipamentele noastre sportive îi pun rapid în mișcare pe toți, astfel crescând performanța și puterea de concentrare a echipelor dvs. La sediu și, bineînțeles, acasă.

Hot: produse pentru companiile care își desfășoară activitatea la sediu

Lăsați-vă captivați de ideile noastre de produse, cu care facem colaborarea între angajații care lucrează la sediu și mai frumoasă, eficientă și contemporană. Mizați pe soluții care adaptează fiecare spațiu al companiei la noua lume a pieței muncii.

5 recomandări pentru o stare de bine îmbunătățită în cadrul biroului de acasă

Munca mobilă nu mai este o soluție temporară. Biroul de acasă este acum o alternativă reală la locul de muncă corporativ. Este timpul să vă configurați bine casa și să dezvoltați rutine care să vă facă munca mai plăcută. Cele 5 recomandări pentru mai multă bunăstare la biroul de acasă vă arată cum să faceți acest lucru.

Munca vă poate aduce fericirea: iubiți ceea ce faceți!

Am fi încântați să vă consiliem cu privire la echipamentele de birou, care integrează perfect programul de lucru în viață. Cu produse noi pentru toți cei care așteaptă mai mult.

În acest fel, vă asigurați că angajaților buni le place să vină cu plăcere la locul de muncă și preferă să rămână cu dvs.