Ambalaje

Totul ține de ambalaj. Așa vorbește de mult gura lumii. Profesioniștii dumneavoastră de asemenea. Deoarece calitatea ridicată poate fi observată peste tot, chiar și atunci când vine vorba despre ambalaj. Marfa care trebuie expediată ar trebui să fie întotdeauna perfect împachetată și bine protejată, fără urme, zgârieturi sau alte deteriorări. Atunci despachetarea înseamnă de două ori mai multă plăcere!

Materiale de ambalare: simbioza optimă între protecție și eficiențăAtunci când vine vorba despre materiale de ambalare, ceea ce contează în primul rând este transportul în siguranță al bunurilor. Totodată însă, logistica eficientă de ambalare capătă un rol tot mai important. Prin alegerea bine gândită a ambalajelor dumneavoastră, puteți realiza economii enorme de cheltuieli. Vă dezvăluim cum contribuie produsele noastre în acest sens.Cum îmi alcătuiesc în mod eficient materialele de ambalare?  1. Standardizare vs. personalizare: evaluați gama dumneavoastră de produse, în ceea ce privește posibilele dimensiuni standard pentru cutii de carton. Adesea se întâmplă să fi fost comandate prea puține dimensiuni, ceea ce generează costuri suplimentare enorme din cauza căptușelilor adiționale. De cele mai multe ori, acest factor de cost poate fi compensat semnificativ cu o dimensiune în plus aleasă pentru cutiile de carton.

  2. Inovații: și în domeniul ambalajelor se lucrează cu mult zel la noi soluții economice și orientate spre viitor. Iar dumneavoastră ar trebui să profitați de ele cât mai repede. Două exemple din oferta noastră: cutiile de carton cu posibilitate de fixare dispun de o folie care asigură articolele din interior, astfel încât căptușeala suplimentară devine inutilă. Folia flexibilă modernă, pre-întinsă, vă asigură același nivel de protecție, folosind o cantitate mai mică de material.

  3. Protecție punctuală: nici măcar în cazul articolelor mari, fragile și voluminoase, materialul de ambalare nu este necesar peste tot. Produsele pentru protecția muchiilor și plasele de protecție pentru suprafețe asigură punctele nevralgice, fără să fie nevoie de ambalarea întregului articol în vată, folie și carton.

  4. Calitatea materialelor: cea mai groasă cutie de carton nu este întotdeauna cu adevărat indispensabilă. Verificați dacă greutatea articolelor necesită realmente materialele de ambalare pe care folosiți în prezent, sau dacă o soluție mai puțin costisitoare ar putea fi la fel de utilă. Mai multe informații cu privire la ambalaje rezistente puteți citi în Ghidul de achiziții pentru cutii pliante din carton ondulat.

  5. Organizarea fluxului de lucru: adesea se pierde din vedere faptul că fiecare proces de ambalare costă timp de lucru. De aceea, realizați o economie dacă structurați ambalarea propriu-zisă în mod mai eficient. Iar acest lucru se poate face, de cele mai multe ori, prin mici detalii, precum un capsator practic, sau accesorii pentru derularea benzilor adezive. Dacă expedierea se numără printre activitățile dumneavoastră zilnice, dispozitivele de tensionare și închidere pentru legare profesională, de calitate superioară, sunt desigur indispensabile.


În concluzie, sfatul pentru achiziția mai eficientă a materialelor dumneavoastră de ambalare este următorul: analizați pe scurt, cu seriozitate, fiecare aspect și căutați alternative. Fiindcă: aproape niciun alt element de cost nu poate fi minimizat atât de ușor precum cheltuielile de ambalare.Trebuie să recuperez și să elimin materialele de ambalare?În realitate, da. Regulamentul privind prevenirea și revalorificarea deșeurilor de ambalaje (pe scurt: Regulamentul privind ambalajele) prevede că expeditorii comerciali ai materialelor de ambalare trebuie să accepte returnarea acestora și să le elimine.De acum, puteți folosi cu ușurință aceste cerințe în avantajul dumneavoastră: materialele de ambalaje de calitate superioară, intacte, pot fi reutilizate și astfel, cheltuielile pentru reciclare și în același timp cele pentru achiziții pot fi reduse la minimum.Cum vă putem fi de folos în continuare?De la pungi din folie și până la mese de ambalat, la noi găsiți tot ceea ce face ca ambalarea să fie mai simplă și mai eficientă. Știați, însă, că vă putem înfrumuseța ambalajele, la cerere? La noi puteți obține banda adezivă și benzile de legare personalizate cu sigla dumneavoastră sau cu un imprimeu individual. Mai mult decât atât, oferim produse speciale pentru articole deosebit de fragile, ca de exemplu folie cu bule de aer sau din spumă, ori folie flexibilă. Printre altele, veți găsi multe informații cu privire la folia flexibilă și utilizarea acesteia, în ghidul nostru de achiziții.Ca de obicei, vă stăm personal, cu plăcere la dispoziție, pentru toate celelalte preocupări, dorințe sau întrebări. Contactați-ne!V-ar putea interesa și aceste produse:Mașini de legat cu bandă | Cutii de carton pliante | Protecții pentru colțuri | Cântare digitale | Cântare pentru corespondență | Paleți din lemn | Cuțite pentru tăierea foliei și cuțite pentru deschiderea cutiilor de carton LISTA | Cântare Soehnle